SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz

Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz

21 Ağustos 2016 Pazar - 13:27




KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk halkının, Anavatan Türkiye'nin Gaziantep ilinde yaşanan insanlık dışı terör saldırısının acı ve üzüntüsün





KKTC Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Özgürgün, dün Gaziantep'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Özgürgün mesajında şu ifadeleri kaydetti:

"Anavatan Türkiye'nin Gaziantep ilinde yaşanan bu insanlık dışı saldırının acısını ve üzüntüsünü Kıbrıs Türk halkı olarak yürekten paylaşıyoruz. Sivil ve masum insanları hedef alan, bir düğün alanını kana bulayacak kadar gözü dönmüş teröristlerin bu alçak terörünü nefretle kınıyorum. Anavatan Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde bu tür olayların faillerinin üstesinden gelecek güç ve kudrette olduğunu biliyor ve bu tür insanlık dışı olayın bir kez daha asla yaşanmamasını diliyorum. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve metanet, yaralılara acil şifalar dilerim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap