SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'den tedbir manzaraları tepki çekiyor!

Türkiye'den tedbir manzaraları tepki çekiyor!

26 Mart 2020 Perşembe - 17:49




Türkiye'de bir tersanede çekilen yemekhane görüntülerinde korona virüs salgınına rağmen önlem alınmaması tartışmalara neden olmuştu. Öte yandan Uzak Doğu ülkelerinden yansıyan karantina uygulamaları dikkat çekti.





Korona virüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına almaya devam ederken birçok kurum ve kuruluşta özel tedbirler alınmaya devam ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde bir tersanede çekildiği iddia edilen fotoğrafta ise salgına rağmen hiçbir önlem alınmaması tepkilere neden olmuştu. Vatandaşların, salgına karşı tam önlem almaması ve Bilim Kurulu tarafından yapılan duyuruların kulak ardı edilmesi tartışmaları ise devam ediyor.

ÖRNEK FOTOĞRAF

Öte yandan virüsün patlak verdiği Çin'de hayat normale dönmeye devam ederken, birçok Uzak Doğu ülkesinden gelen karantina görüntüleri alınan tedbirlerin salgının durdurulması için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.


Çin'de çekildiği bir görüntüde ise işçilerin 'sosyal mesafe' kuralını gözeterek, kendileri için hazırlanan yemeklerden yediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğrafta işçilerin salgına karşın aldıkları önlemler dikkat çekerken, Türkiye'deki işletmelere örnek olsun çağrısı yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap