SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'de kaynak sorunu yok!

Türkiye'de kaynak sorunu yok!

14 Mayıs 2015 Perşembe - 12:42




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Akçaabat'ta ikinci, hatta üçüncü kez ziyaret ettikleri sivil toplum kuruluşları bulunduğunu belirtti.





MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akçaabat'ta ikinci hatta üçüncü kez ziyaret ettikleri sivil toplum kuruluşları bulunduğunu belirten Koray Aydın, "Bıkmadan usanmadan, aynı kurum ve kuruluşlara yaptığımız ziyaretler, kararlılığımızın bir göstergesidir" dedi. Aydın şöyle konuştu: "Esnafın, muhtarların, gençlerin, kamu çalışanlarının, işçinin, köylünün, asgari ücretlilerin, engellilerin, muhtaçların velhasıl bütün toplum kesimlerinin insanca yaşaması için MHP'nin titizlikle hazırladığı vaatlerin kaynağı vardır. Kamuda bir avuç yandaşın sürdüğü saltanat ve kamudaki araç ve bina kiralama savurganlığına son verilmesiyle, israfın sembolü haline gelen sarayın giderlerinden tasarruf edilmesiyle müthiş bir kaynak elde edilmesi mümkündür. Türkiye'de kaynak sorunu yok, Türkiye'de kaynakların adil dağıtılamama sorunu vardır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap