SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye yeni bir döneme giriyor

Türkiye yeni bir döneme giriyor

03 Kasım 2015 Salı - 13:55




Milli Eğitim Bakanı Avcı, AK Parti'nin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye yeni bir istikrar dönemine giriyor" dedi.





Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Millet, 1 Kasım'da en çok da yurt dışından Türkiye seçimlerini maniple etmeye kalkan, Türkiye'yi olmadığı bir yerde göstermeye çalışan, bütün mihraklara gereken cevabı çok anlamlı biçimde, Türkiye genelinde verdi. Türkiye, yeni bir istikrar dönemine giriyor" dedi.

Avcı, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletin içeriye ve dışarıya güven verecek, sağlam, dirayetli, ön görülebilir, önünü gören bir hükümeti sandıkta kurduğunu anlatan Avcı, şöyle konuştu:

"Milletimize ve Eskişehir halkımıza teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Eskişehir, Türkiye'deki büyük şenliğe ortak oldu. Bu seçim milletin feraseti konusunda dosta düşmana, çok güzel bir mesaj verdi. Millet, 1 Kasım'da en çok da yurt dışından Türkiye seçimlerini maniple etmeye kalkan, Türkiye'yi olmadığı bir yerde göstermeye çalışan, bütün mihraklara gereken cevabı çok anlamlı biçimde, Türkiye genelinde verdi. Türkiye, yeni bir istikrar dönemine giriyor. Bu dönemde birlik ve beraberlik olmalıyız. Tabi ki siyasi rekabetler olur ama partiler arasında siyasi düşmanlık olmaz. Eskişehir'de bunun güzel örneğini hep verdik."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap