SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

Türkiye ve Dünya'da Neler Oluyor?

28 Kasım 2023 Salı - 10:40




Yeni güne merhaba derken Türkiye ve Dünya gündeminde neler konuşuluyor hepsi bu haberimizde...





Türkiye ve Dünya gündeminde neler oluyor, Ekonomi piyasalarında ki son durumlar neler?

TÜRKİYE'DE Kİ SİYASET DÜNYASINDA NELER KONUŞULDU?

DAVUTOĞLU: GAZZE’DE ATEŞKESİN İKİ GÜN DAHA UZATILMASI, KALICI ATEŞKES İÇİN
UMUTLARI ARTIRIYOR


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından "Gazze’de ateşkesin iki gün daha uzatılması, kalıcı ateşkes için umutları da artırıyor" paylaşımında bulundu.
 
OGÜN SAMAST HAKKINDAKİ DAVA DOSYASI BİRLEŞTİRİLDİ

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava dosyasının İstanbul 14. Ağır Ceza
Mahkemesindeki 11 sanıklı davayla birleştirilmesine karar verildi.
 
ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUTUKLANDI

Sinan Ateş cinayetine ilişkin olarak yürütülen soruşturmanın dosya savcısı ile Ankara Başsavcısı Ahmet Akça'yı Orhun Haber isimli sosyal medya hesabını üzerinden hedef gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mert Kerim Ejder ve kardeşi Servet Ejder tutuklandı.
 
TANJU ÖZCAN CHP'YE GERİ DÖNDÜ

CHP Parti Meclisi (PM) partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partiye geri dönmesine karar verdi. Özcan, "Baba evine döndüm." dedi.
 
CHP’DE YEREL SEÇİM ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN 5’Lİ KOMİSYON: KARAYALÇIN’IN DA YER ALDIĞI KOMİSYON, ADAY BELİRLEME SÜRECİNİ DENETLEYECEK

CHP’de yerel seçim çalışmaları hız kazanırken, Parti Meclisi’nde aralarında Murat Karayalçın’ın da yer aldığı 5’li bir komisyon kurulması kararlaştırıldı. Aday belirlemede denetim görevini yürütecek komisyonun, danışma kurulu gibi çalışması hedefleniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de, Parti Meclisi üyelerine, komisyonun aday belirleme komisyonu olmadığını belirterek, “Bu işi seçilmişlerle yapacağız” dedi.
 
ZORLU: 12 ADAYIMIZI BU HAFTA PAYLAŞACAĞIZ

İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, Eskişehir, İzmir ve Kahramanmaraş'ta belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyleyerek, "Bu hafta da bir değişiklik olmazsa eğer 12 adayımızı vatandaşlarımızla paylaşacağız" dedi.
 
İMAMOĞLU: “İKLİM KRİZİYLE MÜCADELEYE ZAMAN AYIRIRSAK DÜNYANIN SAVAŞMAYA VAKTİ KALMAYACAK”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, küresel iklim krizinin insanlığın karşı karşıya olduğu en büyük tehditlerin başında geldiğine vurgu yaparak tüm dünyanın bu kapsamda ortak çalışması gerektiğini altını çizdi. İmamoğlu, “Bu çalışmalara yoğun zaman ayırırsak, dünyanın savaşmaya vakti kalmayacak, barışa ve huzura dayalı bir dünya var etme konusunda etkin bir dönemi hep birlikte insanlığa yaşatacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
KURTULMUŞ: FİLİSTİN DEVLETİ KURULMADAN ORTA DOĞU'DA BARIŞ OLMAYACAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi İcra Konseyi Toplantısı'nda, Filistin sorununun çözümü için 3 temel meseleye dikkat çekerek, "Başkenti Kudüs olan tam manasıyla hür, egemen, toprak bütünlüğü sağlanmış olan Filistin Devleti kurulmadan Orta Doğu'da barış olmayacak" dedi.
 
ÇELİK: NAZİLERİN YAHUDİLERE YAPTIĞI KATLİAMIN BİR BENZERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara 4 günlüğüne verilen "insani araya" ilişkin, "Umarım 'insani ara' denilen, İsrail tarafından taktik bir mesele olarak görülen bu durum kalıcı bir ateşkese dönüşür." dedi.
 
SAADET PARTİSİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATMACA: "VAHŞET BAŞLADIĞI GÜNDEN BUGÜNE KADAR 400’E YAKIN GEMİ İSRAİL’E GİTTİ"

Saadet Partisi (SP) Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Türkiye’nin İsrail’e ihracatını eleştirdi. Atmaca, "Bu vahşet başladığı günden bugüne kadar 400’e yakın gemi İsrail’e gitti ve bu gemiyle giden ürünlerin birçoğu savaşta kullanılacak malzemeler, bunların başında petrol gelir, demir çelik ürünleri gelir" dedi.
 
BDS’DEN İSRAİL’İN ELEKTRİĞİNİN YÜZDE 7’SİNİ KARŞILAYAN ZORLU HOLDİNG’E BOYKOT ÇAĞRISI: “ZORLU AVM’YE GİTMEYİN, ZORLU PSM’DE SAHNEYE ÇIKMAYIN”

2005’den bu yana Filistinli sivil toplum örgütlerinin yürüttüğü BDS olarak bilinen “İsrail'e Karşı Boykot, Yatırımların Geri Çekilmesi ve Yaptırımlar Hareketi”, Zorlu Holding’in ortağı olduğu santrallerin İsrail’in yıllık elektrik ihtiyacının en az yüzde 7’sini karşıladığını açıkladı ve boykot çağrısı yaptı: “Zorlu Holding’e ait alışveriş ve kültür-sanat mekânlarına gitmemeye, sanatçı ve kültür-sanat emekçilerini de Zorlu PSM sahnelerine çıkmamaya çağırıyoruz”
 
BAKAN ALİ YERLİKAYA DUYURDU: 81 İLDE EŞ ZAMANLI DÜZENLENEN “ÇEMBER-7” OPERASYONUNDA 1034 FİRARİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından "81 ilde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle 4 bin 158 ikamet ve 4 bin 348 noktada yapılan uygulamalarda 'Aranan Şahıslara' yönelik gerçekleştirilen Çember-7 Operasyonları’nda arama kaydı bulunan bin 34 firari yakalandı" açıklamasında bulundu.
 
SAVCILIK, DENİZBANK YÖNETİCİLERİ HAKKINDA ‘KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA’ SUÇUNDAN SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR

Fatih Terim Fonu adıyla bilinen dolandırıcılık davasından yargılanan Denizbank Büyükdere Şube Müdürü Seçil Erzan, savcılığa verdiği ikinci ifadesinde evinden Denizbank Genel Müdürlüğü binasında alıkonduğunu ve burada genel müdür Hakan Ateş ve banka yöneticileri tarafından kendisine serum verilerek “bu işi banka dışında yaptığını söylemesi için” baskı yapıldığını anlatmıştı. Denizbank’ın savcılığa verdiği teftiş kurulu raporu da bu genel müdürlükteki bu sorguyu doğruladı. Raporda verilen serumun vitamin takviyesi olduğu yazıyor. Erzan’ın bu suçlamaları nedeniyle savcılık aralarında genel müdür Hakan Ateş’in de olduğu Denizbank yöneticileri hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan soruşturma yürütüyor.
 
“SEÇİL ERZAN; FATİH TERİM’İN YOL, YEMEK, OTEL, TATİL VE DİĞER ORGANİZASYONLARINI FİNANSE ETTİ”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayet üzerine başlayan soruşturma kapsamında Erzan, Fatih Terim’in yol yemek tatil ve diğer organizasyonlarını karşıladığını ve dolayısıyla Terim’in bir alacağı olmadığını söylediği iddia edildi.Fon vurgunu soruşturmasında adı geçen bazı isimlerin bir dosyada sanık, bir başka dosyada ise mağdur olduğu öğrenildi. Bu kapsamda çalışamaları derinleştiren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı isimlerin yer aldığı 5 farklı soruşturma yürütüyor. Erzan’in Çorlu’daki evinin kasasında bulunan altınlara el konuldu. Erzan’ın mal varlığına yönelik yapılan çalışmada Çorlu’da 1 daire ve 1 iş yeri ile Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde bir bağ yeri olduğu tespit edildi.
 
SEÇİL ERZAN’DAN BANKA İLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA: “BANKAYI İŞİN İÇİNE KATARSAN ‘ZİMMET’ SUÇU OLUŞUR DEDİLER, NOTLARIMI VE SES KAYDI ALDILAR, BORCU MİNİMUMA İNDİRMEYE ÇALIŞTILAR”

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen dolandırıcılık davasında, aralarında iş insanları ve futbol dünyasından önemli isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişiden 45 milyon dolara yakın para toplayan Seçil Erzan, savcılığa verdiği ifadede; mağdurlara verdiği tüm evrakları banka sisteminde düzenlediğini belirterek, Denizbank'ın başından beri durumdan haberdar olduğunu söyledi. Polis aramasında evinde bulunan “alınan ve verilen paralar” tablosunun banka yetkilileri tarafından oluşturulduğunu ileri süren Erzan, bankanın buradaki amacının alacak ile vereceği eşitleyip borcu minimuma indirmek olduğunu iddia etti.
 
SEÇİL ERZAN'IN SEMİH KAYA'YA VERDİĞİ PARA ÇANTASINDA ATİLLA BALTAŞ'A AİT GPS ÇIKMIŞ; "HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ÖNLEM"

Ünlü futbolcuların dolandırılması olayında, parasını banka müdürü olan sanık Seçil Erzan'dan geri alabilen isimleren Semih Kaya'ya verilen çantada, konuyu mahkemeye taşıyan müşteki iş insanı Atilla Baltaş'a ait GPS bulundu. Baltaş'ın avukatı, müvekkilinin para taşınırken bazen hırsızlık olaylarına karşı önlem olarak bunu yaptığını söyledi.
 
DEPREM KONUTLARININ YAPIMINDA ‘ENFLASYON ARTAR’ TARTIŞMASI: YIKILAN BİNALARIN 6’DA 1’İNİN YAPIMINA BAŞLANABİLDİ

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 650 bin konut yıkılmasına rağmen henüz 109 bin 108 konutun yapımına başlandı. Konutların sadece yüzde 45’i tamamlanabildi. İktisatçı Mustafa Sönmez, “Türkiye inşaat konusunda ithalata bağımlı. Bu süreç döviz harcaması demek. Döviz kurunu ve enflasyonu arttıracağı için ekonomi yönetimi tarafından ağır giden bir süreç var” değerlendirmesinde bulundu.
 
AİLE      BAKANLIĞI,     CUMHURBAŞKANLIĞI      GENELGESİ      İLE     6284'ÜN      MADDESİNİN DEĞİŞTİRİLDİĞİ İDDİASINI YALANLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, "Kadına yönelik şiddetle mücadele konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
 
T24 YAZARI TOLGA ŞARDAN HAKKINDA VERİLEN ADLİ KONTROL KARARI KALDIRILDI

Yargıdaki yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile ilgili olarak MİT'in Cumhurbaşkanlığı için rapor hazırladığına yönelik yazısı nedeniyle, "Dezenformasyon Yasası" gerekçe gösterilerek tutuklanan ve bu karara yapılan itiraz üzerine yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan T24 yazarı Tolga Şardan hakkındaki adli kontrol kararı kaldırıldı.
 
BUĞRA GÖKCE: TÜRKİYE'DE 8 MİLYONA YAKIN YABANCI VAR, BULGARİSTAN NÜFUSUNDAN FAZLA

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de 2-3 milyon düzensiz göçmen olduğunun tahmin edildiğini belirterek, "Bu rakam da mevcut yabancı sayısına eklendiğinde yaklaşık 8 milyon yabancının Türkiye'de yaşadığı görülüyor. Bir başka deyişle Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Bulgaristan nüfusunun tamamını aşmış durumda" dedi.
 
DEMİRÖREN'İN BORCUNA KARŞILIK VERDİĞİ VİLLALAR İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERİLDİ, DAVACILAR "İNŞAAT MÜHÜRLENSİN" DEDİ

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye inşa edilen villalar ile mahkeme, villaların inşaat ruhsatlarının iptali için açılan davada yürütmeyi durdurma kararı verdi. Karar üzerine, davayı açan kişiler belediyeye başvurarak inşaatın mühürlenmesini talep etti.
 
EKONOMİ GÜNDEMİNDE NELER KONUŞULUYOR?

BAKAN ŞİMŞEK: CARİ AÇIĞI KALICI OLARAK AZALTMAYI HEDEFLİYORUZ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi Programı ile dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacaklarını belirterek, "Cari açığı kalıcı olarak azaltmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.
 
HAZİNE'NİN BORCU SEÇİM SONRASI 1,5 TRİLYON LİRA ARTTI

Merkezi yönetim borç stoku bu yılın ocak-ekim döneminde 2,2 trilyon lira artarak (yüzde 55,6) 6,3 trilyon liraya ulaştı. Borç stokunda bu yılın ilk on aylık döneminde gerçekleşen 2,2 trilyon liralık rekor büyümenin 1,5 trilyonunun, yeni ekonomi yönetiminin iş başında olduğu son beş ayda gerçekleştiği belirlendi.
 
TESK BAŞKANI PALANDÖKEN: MARKETLERE NÜFUS VE MESAFE ŞARTI GETİRİLSİN

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Zincir marketlerin açma kapama saatleri, yerleri, nüfusa göre açılma oranları, haftada 1 gün tatil ve çalışanların da haklarının korunacağı bir düzenlemenin yapılması lazım” dedi.
 
ASGARİ ÜCRETTE İLK TOPLANTI TARİHİ BELLİ OLDU

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak.
 
ÇALIŞAN EMEKLİYE İKRAMİYE İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiyeyi içeren düzenleme 80 maddelik torba yasaya eklenecek. İkramiyelerin 15 Aralık'ta hesaplara yatırılması planlanıyor.
 
YILMAZ'DAN MEMUR VE EMEKLİ MAAŞINA ZAM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ücret artışlarıyla ilgili, "Adaleti sağlamalı, kaynaklarımızı denge gözeterek kullanmalıyız" dedi. Emekli maaşına zamla ilgili bütçe imkânlarını zorlayacaklarını belirten Yılmaz, "Memurun zammı, memur emeklisine de yansıyacak" diye konuştu.
 
SABANCI'DAN HİDROJEN DEPOLAMA ÇÖZÜMLERİ ŞİRKETİNE YATIRIM

Sabancı Holding'in Kurumsal Girişim Sermayesi Fonu Sabancı Ventures, son yatırımını İsviçre merkezli hidrojen depolama çözümleri şirketi GRZ Technologies SA'ya (GRZ) yaptı.
 
AVRUPA, ASYA VE AFRİKA DÜŞÜK KARBONLU ÇİMENTO PAZARI İÇİN OYAK VE TCC'DEN YENİLENEN ORTAKLIK

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, "OYAK Çimento'daki uluslararası ortağımız TCC ile ön mutabakata vardığımız anlaşma sonucunda ülkemize yaklaşık 740 milyon ABD doları tutarında nakit kaynak sağlanacaktır" ifadelerini kullandı
 
İŞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ HAKAN ARAN: TL MEVDUATA ÖNEMLİ DÖNÜŞ BEKLİYORUZ

Son faiz artışının beklentileri paralelinde gerçekleştiğini belirten Aran, “Bunun doğru bir adım olduğunu ve önümüzdeki ay 250 baz puanlık bir artış olacağını düşünüyoruz. Yüzde 40 faizi önümüzdeki ay yüzde 42,5 yaptığında beklediği en yüksek enflasyonun üzerinde, reel faize geçecek. Bunun da enflasyonun kontrol altına alınması bakımından, beklentilerin gerçekten yüzde 36-42 aralığında çıpalanması için çok önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.
 
DÜNYA GÜNDEMİNDE NELER KONUŞULUYOR?

ARABULUCU KATAR DUYURDU: ATEŞKESİ İKİ GÜN DAHA UZATMAK İÇİN ANLAŞMAYA VARILDI

Katar, İsrail ile Hamas arasındaki bu gece bitecek dört günlük ateşkes anlaşmasının iki gün daha uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. İsrail anlaşmayı henüz teyit etmezken Hamas, Katar ve Mısır ile ateşkesin iki gün daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Bu, her gün 13 İsrailli ve 26 Filistinlinin daha takas edileceği anlamına geliyor.
 
NATO'DAN GAZZE'DE İNSANİ ARANIN UZATILMASI ÇAĞRISI

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsrail ile Hamas arasında Gazze'de dördüncü ve son gününe ulaşan insani duraklamanın uzatılması çağrısında bulundu.
 
ANTİSEMİTİZMLE SUÇLANIP REKLAM AMBARGOSUYLA KARŞI KARŞIYA GELEN ELON MUSK İSRAİL’DE: NETANYAHU İLE KFAR AZZA’YI ZİYARET ETTİ.

X’te yaptığı bir paylaşım ve verdiği röportajlar yüzünden antisemitizmle suçlanan ve Apple, IBM, Disney ve Warner Bros’un da aralarında bulunduğu teknoloji ve medya şirketlerinin reklam ambargosu başlattığı Elon Musk, İsrail’e gitti
 
BORRELL’DEN İSRAİL’E YERLEŞİM TEPKİSİ: “BU, MEŞRU MÜDAFAA DEĞİLDİR “

İsrail’in yasa dışı yerleşimleri artırmak için fon tahsis etme konusundaki yeni kararına değinen Borrell, bu durumu kınadı. Borrell, konuşmasının ardından Twitter (X) paylaştığı mesajında, şu ifadeleri kullandı: “Savaşın ortasında İsrail’in daha fazla yasa dışı yerleşim inşası için yeni fon ayıracağını öğrenerek dehşete düştüm. Bu, meşru müdafaa değildir. İsrail’i daha güvenli hale getirmeyecektir. Yerleşimler ciddi bir uluslararası insan hakları ihlalidir ve İsrail’in en büyük güvenlik sorumluluğudur”
 
BM         RAPORTÖRLERİ:               İSRAİL   VE          FİLİSTİN               TOPRAKLARINDA            İŞLENEN               SUÇLAR SORUŞTURULMALI

Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, İsrail ve Filistin topraklarında 7 Ekim ve sonrasında işlenen savaş suçları ve insanlığa karşı suç iddialarına ilişkin hızlı, şeffaf ve bağımsız soruşturmalar yapılması çağrısında bulundu.
 
BLOOMBERG: TÜRKİYE, TUTUKLU ABD İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU GÖREVLİSİ METİN TOPUZ'U SERBEST BIRAKTI

ABD Bloomberg, 2017 yılında gözaltına alınan ve 2020 yılında FETÖ üyeleri ile irtibatı sağladığı ve yurtdışına çıkışları konusunda yardımcı olduğu iddiasıyla tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un serbest bırakıldığını ifade etti.
 
BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ, EV SAHİBİ OLDUĞU İKLİM ZİRVESİNİ YENİ PETROL ANLAŞMALARI İÇİN KULLANMAYI HEDEFLEDİ

BBC’nin elde ettiği brifing dökümanlarına göre BAE, 15 ülkeyle fosil yakıt anlaşmalarını görüşmeyi planladı. BM’nin COP28 zirvesinden sorumlu organı, BBC’ye ev sahiplerinin ön yargı ve kişisel çıkar gütmeden görevlerini yerine getirmelerinin beklendiğini belirtti. COP sürecinde iş anlaşmaları yapmaya çalışmak bir COP ev sahibi ülkesinden beklenen davranış standardının ciddi ihlali anlamına geliyor. BAE yetkilileri, COP28 müzakerelerini iş görüşmeleri için kullandıklarını inkar etmedi ve “özel görüşmeler özeldir” ifadelerini kullandı.
 
BAŞBAKAN OLMAK İSTEYEN WİLDERS, VAATLERİNİ YUMUŞATMAYA BAŞLADI: CAMİLERİ KAPATIP, KURAN’I YASAKLATMAYACAK!

Hollanda'da geçen hafta yapılan seçimleri kazanan radikal sağcı lider Geert Wilders koalisyon görüşmelerinde diğer partileri ikna etmek için manifestosundan tavizler vereceğini söyledi.
 
YEMEN'DEKİ HUSİLER, ADEN KÖRFEZİ'NDEKİ DENİZ KORSANLIĞIYLA İLİŞKİLERİ OLMADIĞINI AÇIKLADI

Husi Müzakere Grubu ve Siyasi Büro Üyesi Abdulmelik el-Acri, X hesabından ABD'nin Yemen'de Husilerin bulunduğu bölgeden iki balistik füzenin Aden Körfezi'ndeki bir Amerikan savaş gemisine doğru fırlatıldığı iddiasına karşı açıklama yaptı. Acri, paylaşımında, Husilerin Gazze Şeridi'nin zaferi için İsrail gemilerinden başkasını hedef almadıklarını duyurdu. "ABD iddiaları, işgal altındaki bölgelerde (Arap koalisyon güçlerinin kontrolündeki bölgeler) durumun ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor" diyen Acri, bu bölgelerin korsanlık ve terör gruplarının eylemlerine uygun alanlar olduğunu ve bunun sorumluluğunun da Suudi Arabistan öncülüğündeki Arap koalisyon güçlerinde olduğunu vurguladı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap