SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye sınırında coronavirüs tehlikesi artıyor!

Türkiye sınırında coronavirüs tehlikesi artıyor!

25 Şubat 2020 Salı - 10:36




İran hükümeti coronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 14’e yükseldiğini açıkladı. Öte yandan Irak’ta ise virüs taşıdığı şüphesiyle 2 kişi hastaneye kaldırdı.





Çin’den yayılan coronavirüs salgını İran’da can almaya devam ediyor. Çin’den sonra en fazla can kaybının olduğu İran’da salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.

İran hükûmeti ülkede iki kişinin daha Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiğini ve toplam ölü sayısının 14'e yükseldiğini açıkladı.

Öte yandan Irak’ın başkenti Bağdat’ta korona virüsü taşıdığı şüphesiyle 2 kişinin karantinaya alındığı belirtildi.

Irak Meclisi Sağlık Komisyonu Üyesi Cevat el-Musevi tarafından yapılan açıklamada, korona virüsü taşıdıklarından şüphelenilen 2 kişinin Bağdat’taki el-Yermuk Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Söz konusu kişilerin sağlık kontrolü ve gereken muayeneden geçeceğine dikkat çeken el-Musevi, her ihtimale karşı karantinaya alındıklarını söyledi.

Bağdat’taki Kerh Sağlık Merkezi dün yaptığı açıklamada el-Yermuk Hastanesinde korona virüsü vakası bulunduğuna dair çıkan haberleri yalanlamıştı. Ülkenin güneyindeki Necef kentinde dün İran uyruklu bir kişiye korona virüsü teşhisi konulmasıyla Irak’ta ilk kez korona vakası görülmüştü.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap