SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye sahipsiz değildir

Türkiye sahipsiz değildir

03 Mayıs 2016 Salı - 12:30




Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu.





Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

7 Haziran sonrasında 'AK Parti'nin sonu geldi' diye sevinç çığlıkları atanları hatırlayınız. Siyasetin üzerinde yeniden vesayet hesapları yapılabileceğine seviniyorlardı. Biz dik durduk, heveslerini kursaklarında bıraktık. Bir araya gelmesi imkansız terör örgütleri eşzamanlı olarak harekete geçtiler. Bizi 78 milyonluk aile yapan birliğimize saldırdılar. 'Türkiye sahipsiz değildir, terör örgütlerinin bu ülkeyi esir almasına izin vermeyiz' dedik.

AK Parti büyük bir davanın adıdır. Biz bu ülkeye, aşkla, sadakatla bağlı bir kadroyuz.Bölgemiz ve ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Paravan örgütler fitnenin içinde hizmetkar görevi üstleniyor. Türkiye tüm saldırılara karşılık verecek güçtedir, çünkü AK Parti iktidardadır.AK Parti milletle siyaset yapma geleneğinin son halkasıdır. Küresel güçlerin çakma versiyonlarına pabuç bırakmayız.Küresel güçlerin çakma versiyonlarına pabuç bırakmayız. Sanak şarlatanların ülkede ameliyat yapmasına izin vermeyiz.HDP, eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Gerilimi tırmandırmaya çalışarak iyice tükeniyorlar.Cani terör örgütünü desteklen herekese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar.Bunları savunanlar da bu millete ait olamaz. Yabancı unsurların maşaları olurlar. Bu maşalara gereken dersi veren, AK Parti grubumuzu yürekten tebrik ediyorum. Dün bir destan yazdınız.

Sayın Kılıçdaorğlu'ndaki tutarsızlık parti tabanını bile rahatsız eder hale gelmiştir. Bir gün paralel yapının sözcüsü, bir gün çukur kazanlara 'arkadaş' diyor. O milletvekilleri CHP içinde Kılıçdaroğlu'nun müdahil olamadığı bir denklem içinde varlıklarını sürdürüyor. Gerçeğe ihanet ediyor, toplumu korkuyor. Bu kadar tutarsızlığın adı, 'Siyasal şizofreni'dir.

 Biz başka partiler gibi değiliz. Biz siyasi menfaatlerinin peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır. Türkiye'nin yeni nesillerine doğru örnek olmaktır. İnandığımız doğrulardan, lekesiz ve temiz siyasetten geri durmayacağız. Bütün bu dava, bütün bu faaliyetler, bütün bu tüzükler, bütün bu kurallar sırat-i müstakim (istikamet yolu) olmak içindir.


Birileri bizim kuşağımızın gençlik hayalini çaldı, biz yine buna müsaade etmeyeceğiz. Ülkemize, milletimize ihanet etmeyeceğiz, edenlere de izin vermeyeceğiz. Nefsimiz ayaklar altına alırım, asla dava arkadaşlarımın kalbini kırmam. Bu kadroların üzülmesine izin vermem. Bugün herkes imtihanlıdır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz bu iki yazıcının dosyasından korkalım, Allah'tan korkalım.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap