SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye iflasın eşiğine gelmiştir

Türkiye iflasın eşiğine gelmiştir

06 Nisan 2015 Pazartesi - 12:06




MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı İbrahim Çakır, ülkemize ilişkin değerlendirmede bulunurken karamsar bir tablo çizdi, AK Parti Hükümeti’nin yaptığı





MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı İbrahim Çakır AK Parti iktidarını hedef aldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakır, "12 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yönetilen ülkemiz eğitimden milli güvenliğe, ekonomiden sağlığa kadar her alanda iflasın eşiğine getirilmiştir. Türkiye sürekli geriye giden, sürekli mirastan ve dünün birikimlerinden yiyen bir iktidarla karşı karşıyadır. Bu anlayışın 12 yıldır uyguladığı yanlış politikalar milletimizi adeta canından bezdirmiştir. Yolsuzluğu, yoksulluğu ve yasakları ortadan kaldırma vaadi ile iktidara gelen AKP ülkemizi; yoksulluğun, yolsuzluğun ve adaletsizliğin cirit attığı, hırsızların polisleri kovaladığı bir üçüncü dünya ülkesine dönüştürmüştür. Demokrasinin olmazsa olmazı durumundaki kuvvetler ayrılığı prensibi rafa kaldırılmış, yürütme, yasama ve yargı tek elde toplanmış, demokrasilerde dördüncü kuvvet olarak bilinen ‘medya’ adeta denetim altına alınmıştır" dedi.

GÖRÜŞMELER GÜN YÜZÜNDE

Çakır, şöyle devam etti: "Bölgemizin iç savaşlarla, işgallerle sarsıldığı, içeride terör ve bölücülüğün hüküm sürdüğü bir dönemde özellikle Türk ordusuna yapılan bu müdahaleler çok manidardır. Bir taraftan Türk ordusunun eli kolu bağlanırken diğer taraftan Oslo’da ABD ve İngiltere’nin nezaretinde PKK ile görüşmeler başlatılmıştır. Bu görüşmelerle ilgili duyumlar üzerine MHP Genel Merkezi’nce yapılan açıklamalar üzerine Sayın Erdoğan deşifre olunca, partimize yönelik ağır ifadeler kullanmıştı. PKK denen bu cani terör örgütü ile hükümet arasında yapılan görüşmeler artık gün yüzüne çıkmış, Abdullah Öcalan’ın görevlendirdiği HDP’li milletvekilleriyle imzalar atılmış ve konuyla ilgili resimler gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanmıştır. Artık hükümetle PKK arasındaki görüşmeler sübut bulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en yüce makamını işgal eden Sayın Erdoğan’ın düşmüş olduğu durum devlete saygısı olan herkesi olduğu gibi bizi de ziyadesiyle üzmektedir. Bu durumu yüce milletimizin takdirlerine sunuyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap