SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye demokrasiden vazgeçmeyecek

Türkiye demokrasiden vazgeçmeyecek

27 Haziran 2016 Pazartesi - 08:17




Başbakan Binali Yıldırım, "Milletim rahat olsun. Barış ve huzur ülkemizin her köşesinde egemen olacak. Bu milletin yürüyüşüne kimse engel olamayacak"





 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi. Yıldırım, "Terör örgütüne kol kanat gerenler asla bizim dostumuz olamaz. Milletim rahat olsun. Barış ve huzur ülkemizin her köşesinde egemen olacak. Bu milletin yürüyüşüne kimse engel olamayacak. Türkiye demokrasiden, barıştan ve kardeşlikten asla vazgeçmeyecek" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Milletimizin değerlerine sahip çıkıyoruz. 14 yıl boyunca şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkma konusunda samimi bir gayret içinde olduk. Şehitlerimizin aziz hatırasına layık olmaya çalışıyoruz. Şehitlerimizin ailesi, onların bize emanetidir. Sizlerin hayatını daha da kolaylaştırmak bizim vatan borcumuzdur. Bu amaca yönelik olarak geçtiğimiz 14 gün içinde önemli çalışmaları tamamladık.

Şehit yakınları ve gazilerimiz için alınacak tedbirlerin eşitlik ilkesine aykırı sayılmayacağını anayasa değişikliğiyle sağladık.

"TÜRKİYE DEMOKRASİDEN ASLA VAZGEÇMEYECEK"


Terör örgütüne kol kanat gerenler asla bizim dostumuz olamaz. Milletim rahat olsun. Barış ve huzur ülkemizin her köşesinde egemen olacak. Bu milletin yürüyüşüne kimse engel olamayacak. Türkiye demokrasiden, barıştan ve kardeşlikten asla vazgeçmeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap