SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye bizim komşumuz, affedelim!

Türkiye bizim komşumuz, affedelim!

29 Haziran 2016 Çarşamba - 10:35




Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye’nin Rusya’nın komşusu olduğunu ve özür sonrasında affedilmesi gerektiğini söyledi.





 RIA Novosti’nin haberine göre Jirinovski, "Türkiye’yi affetmek lazım. Komşumuz. Avrupalı ve Amerikalılardan nefret ediyorlar. Eğer güney bölgesini kendimize doğru çekebilirsek; Türkiye, İran, Suriye hatta bütün Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) üyeleri. İnsanlığın hiçbir sorunu kalmaz" diye konuştu

 Jirinovski ayrıca Türkiye tarafının Rusya’ya tazminat ödemesi gerektiğini savundu.

"Türkiye’ye 4-5 milyon turist gider"

 Gelecekte özellikle turizm alanında işbirliklerinin yeniden başlayabileceğini söyleyen Jirinovski, "Hepsini geri alacağız. Krasnodar, Kırım, Kuban. Bunlar bize az geliyor. Ama bırakalım turistlerimiz rahatça gitsin Türkiye’ye. Nisan ayından Ekim ayına kadar 4-5 milyon Rus turist tatile gider Türkiye’ye. Türklerin bize böyle saygı duyması ve sevmesi bizim lehimize. Aynı şey bizim için de geçerli" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap