SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye ağlıyor meclis kavgada

Türkiye ağlıyor meclis kavgada

14 Aralık 2016 Çarşamba - 08:22




Türkiye İstanbul’da ki hain saldırıda yaşamını yitiren 44 şehidine ağlarken, ülkenin dört bir yanında teröre karşı tepkiler çığ gibi büyürken, TBMM’de





BAŞKANLIK TARTIŞILDI

Türkiye, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena Stadının yanında ve Maçka Parkı’nda ki hain saldırıda yaşamını yitiren 44 şehidine ağlıyor. Ülkenin dört bir yanında şehitler için cenaze töreni ve teröre lanet mitingleri düzenleniyor. TBMM’de ise, anayasa değişikliği, Başkanlık seçimi, bütçe görüşmeleri ve avize takma töreni tartışıldı.

CHP VEKİL AVINA ÇIKTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, anayasaya uygun kapalı oylamada başkanlık sisteminin çıkmayacağını savunarak, "İmzalarının arkasındalarsa, yiğitlerse, kendilerine güveniyorlarsa 316 AKP milletvekilini, oy kabininin içinde perdeyi çekmiş olarak görelim, 300'ün üzerinde oy mümkün mü?" diyerek eleştirilerde bulundu.

AVİZE TÖRENİ YAPILDI


15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminde hasar gören ve Çek Cumhuriyeti tarafından onarılan TBMM'nin Şeref Holündeki avizeler düzenlenen törenle teslim edildi. Meclis başkanı İsmail Kahraman ise, Meclis binasının Türkiye'nin çok partili siyaset ve işleyen demokrasiye geçiş öyküsünün sembolü olduğunu kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap