SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkeş'ten AK Parti'ye Bahçeli uyarısı!

Türkeş'ten AK Parti'ye Bahçeli uyarısı!

28 Kasım 2016 Pazartesi - 12:11




Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Devlet Bançeli konusunda uyarı yaparken "AK Parti’nin bu tuzağa karşı çok dikkatli olması gerekir." dedi.





Eski MHP'li yeni AK Partili Tuğrul Türkeş son dönemde yaşanan AK Parti Bahçeli yakınlaşması konusunda açıklama yaptı. Türkeş "Sayın Bahçeli çok deneyimli ve kurt bir siyasetçidir. Ben parti içinde de bunu söylüyorum. Onun için de rahatlıkla bir gazeteciyle de kamuoyuyla da paylaşıyorum. AK Parti'nin bu tuzağa karşı çok dikkatli olması gerekir" dedi.

AK PARTİ'YE TUZAK UYARISI

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş "Bahçeli'nin niyeti ne olabilir diye sormuştunuz. İhtimaller üzerinde duruyoruz onun için anlatıyorum. Meclis'te 40 milletvekiliyle iktidar partisine bir zarar veremezsin ama yanlış bir adım attırırsan referandumda yüzde 49 dahi alsa AK Parti referandumu kaybetmiş olur ve opsiyonlardan biri de takviminden önce seçim yenilemek olabilir. Ben parti içinde de bunu söylüyorum. Onun için de rahatlıkla bir gazeteciyle de kamuoyuyla da paylaşıyorum. AK Parti'nin bu tuzağa karşı çok dikkatli olması gerekir. İki lider kendi aralarında görüşüyor. Eğer medyanın speküle ettiği gibi müşahhas bir talebi varsa bu açıkçası beni daha rahatlatır." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap