SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkeş Trabzon'da konuştu

Türkeş Trabzon'da konuştu

25 Mart 2014 Salı - 17:00




MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Twitter'ın yasaklanmasının sadece itibar değil, ekonomik kayba da sebep olabileceğini söyledi.





Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Trabzon’da MHP Trabzon İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkeş, twitter yasağını da değerlendirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, Twitter'ın yasaklanmasının sadece itibar değil, ekonomik kayba da sebep olabileceğini belirterek, “İleri demokrasi derken, dünyadaki ilk 10 ülkeden birisi olacağız derken Kuzey Kora ve o sevmediği Esad ile aynı seviyeye düşmüş görünüyor Türkiye dışarıda. Artı bunun ekonomik olarak da sıkıntılarının geleceği konuşuluyor. Yani turizme kadar, turist gelirken internet var mı, kablosuz bağlantı var mı, Facebook’a giriliyor mu, bunların hepsini kontrol ediyor. Hoş sonra aslı çıkmadı ama Gezi olayları sırasında faiz lobisinin Türkiye’yi zarara uğrattığını söylüyordu. Şimdi medeniyet ölçütü olarak görülen twitter’e girememek zaten kabul edilebilir bir şey değil. İleride devleti zarara uğrattığından belki de hakkında dava bile açılabilir” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap