SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk vekilden İsrailli lidere büyük şok!

Türk vekilden İsrailli lidere büyük şok!

08 Eylül 2016 Perşembe - 09:05




Hollanda'da Denk Partisi'nde görev yapan Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'ya tepki gösterdi. Kuzu, Netenyah





İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu çeşitli temaslarda bulunmak için Hollanda'ya gitti. Bu kapsamda Hollanda Parlamentosu'nu ziyaret eden Netanyahu, Denk Partisi'nin Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu'nun protestosuyla karşılaştı. Türk vekil Tunahan Kuzu İsrail'in Filistin'deki saldırılarına tepki olarak Netenyahu'yu protesto etti.

NETANYAHU ŞAŞIRDI

Ajanshaber'in haberine göre, Netanyahu'yu Filistin rozetiyle karşılayan Kuzu, milletvekilleriyle tek tek tokalaşan İsrail Başbakanı'na elini uzatmayan tek isim oldu. Netanyahu ise bu protestoyu şaşkın bir yüz ifadesiyle karşıladı.

TUNAHAN KUZU KİMDİR?

Kandıra Goncaaydın Omerli Köyünden 1978 yılında Hollanda'ya işci olarak giden Cevdet Kuzu'nun 1981 yılında doğan oğlu Tunahan Kuzu, Hollanda Parlamentosunda iktidar partisinin Milletvekili olarak görev yapıyor. Roterdam Erasmus Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tunahan Kuzu Türkçe ile birlikte 5 dil biliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap