SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk Lirası değer kaybedince dalga geçilen ülke olduk. 10 dolara neler yapabileceklerini çektiler

Türk Lirası değer kaybedince dalga geçilen ülke olduk. 10 dolara neler yapabileceklerini çektiler

12 Ekim 2020 Pazartesi - 10:35




Sosyal paylaşım sitesi Youtube’da “10 dolara Türkiye’de ne alabilirim” şeklinde video paylaşan Drew Binsky tepki çekti. Söz konusu video sosyal medyada gündem olurken, “Türkiye’de artık fakirliğiyle dalga geçilen Post-Komünist ülkelerdeki gibi turistler 10 dolara yapılabilecekler hakkında video çekiyor” yorumları yapılıyor.





Çeşitli ülkeleri gezerek Youtube’da video yayınlayan Drew Binsky’nin Türkiye’de çektiği video tepki çekti. Youtube’da 1,94 milyon abonesi olan Binsky, 3 gün önce “10 dolara Türkiye’de ne alabilirim” başlığı ile yayınladığı videoda Adana’da gezdiği ve yemek yediği yerleri gösterdi.

Drew Binsky’nin yayınladığı video sosyal medyada tepki çekti. Videonun, Türk Lirası’nın euro ve dolar karşısında değer kaybetmesi sonrası Türkiye’nin fakirliği ile dalga geçmek için çekildiğini belirten kullanıcılar, “Türkiye’de artık fakirliğiyle dalga geçilen Post-Komünist ülkelerdeki gibi turistler 10 dolara yapılabilecekler hakkında video çekiyor” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap