SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk Hava Yolları Yeni Memur Alımı Yapacak!

Türk Hava Yolları Yeni Memur Alımı Yapacak!

13 Kasım 2023 Pazartesi - 11:50




Türk Hava Yolları THY bünyesinde yeni kamu personeli alımı başvuruları kapsamında süreç açıklandı





Türk Hava Yolları THY kariyer’de yeni iş ilanı açıklandı. THY bünyesinde “Take Off Sr.” ilanı ile denetim ve finansal raporlama alanında deneyimli personel alımı yapılacak. Yeni iş ilanına başvurular kapsamında süreç başladı. İşte detaylar.

THY personel alımı başvuru koşulları nelerdir?

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 1 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş olan, İyi derecede İngilizce bilen, İngilizce sınavları Türk Hava Yolları A.O. tarafından yapılacaktır. İlgili rollerde aranan denetim tecrübesi yılını sağlayan, Türk Hava Yolları A.O.’nun iştirak şirketlerinde aktif olarak çalışmayan, Daha önce çalışmış olduğu kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olan, THY veya iştirak şirketlerinden daha önce fesih yoluyla ayrılmamış olanlar başvurabilir

Personel alımı nitelikleri nelerdir?

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi veya Mühendislik Fakültesine bağlı bölümlerinden lisans mezunu olan adaylar başvurabilir. Ayrıca Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK Denklik Belgesi istenmektedir.

Güncel personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

Türk Hava Yolları THY bünyesinde personel alımı için başvuru şekli online olarak yapılabilecektir. Adaylar başvurularını 26 Kasım 2023 tarihine kadar yapılabilecektir.

THY BAŞVURMAK İÇİN TIKLA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap