SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk Hackelar Çin'e saldırdı

Türk Hackelar Çin'e saldırdı

05 Temmuz 2015 Pazar - 14:30




Doğu Türkistan'daki Çin zulmünü protesto eden Türk Hack Team üyesi hackerler, Çin Halk Cumhuriyeti Bakanlıklarına saldırdı.





Doğu Türkistan'daki Çin zulmünü protesto eden Türk Hack Team üyesi hackerler, aralarında NATO ve Çin Halk Cumhuriyeti Bakanlıklarının da bulunduğu bin 400 web sitesini hackledi. Ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Gök Bayrak fotoğrafı yerleştiren hackerlar, "Zalimi alkışlayan dünya utansın. Zafer çok yakında, görüyoruz biz" mesajı bıraktı.Doğu Türkistan'daki Müslüman Uygur Türkleri'ne uzun süredir ağır baskı ve şiddet gösteren Çin yönetimine tepkiler büyüyor. Dünyanın birçok bölgesinde Çin zulmü nedeniyle protestolar sürerken bir tepki de internet dünyasında meydana geldi. Türk Hack Team üyesi siber savaşçılar, aralarında NATO, Çin Silahlı Kuvvetleri, Adalet, Dışişleri, Sosyal Güvenlik Bakanlıkları ile katliama ses çıkarmayan İnsan Hakları Örgütü'nün web sitelerine gece saatlerinde saldırarak erişimi kapattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap