SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk Çayı Balkanlar'da Tanıtılacak

Türk Çayı Balkanlar'da Tanıtılacak

05 Eylül 2012 Çarşamba - 09:26




Rize Ticaret Borsası ile ÇAYKUR yetkililerinin, Balkan Savaşları'nın 100.yıldönümünde iki ülke arasında var olan dostluk ve kardeşliğin artırılması am





Rize Ticaret Borsası ile ÇAYKUR yetkililerinin, Balkan Savaşları'nın 100. yıldönümünde iki ülke arasında var olan dostluk ve kardeşliğin artırılması amacıyla Makedonya'ya gideceği bildirildi. Rize Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamada, iki ülke arasındaki kardeşliğin yeni nesillere aktarılması ve küreselleşen dünyada ekonomik ve ticari işbirliklerine gidilmesi noktasında, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grup Başkanı Dr. İsmail Safi öncülüğünde, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Avrasya Sivil Toplum İşbirliği Derneği ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Makedonya'ya gidileceği belirtildi. Açıklamada, 5-9 Eylül tarihlerinde 'Makedonya'ya bir dost selamı' adıyla düzenlenen organizasyonda, Makedonya-Türkiye ekonomik işbirliği toplantılarına katılacak olan ÇAYKUR ve Rize Ticaret Borsası yetkililerinin, Halkbank Üsküp şubelerinden birini ziyaret ederek temaslarda bulunacağı ifade edilerek, heyetin 7-8 Eylül tarihlerinde Makedonya'nın tarihi ve kültürel merkezlerini gezeceği, ÇAYKUR'un Türk çayını Makedonya'da tanıtmak için Üsküp, Gostivar, Ohri ve Merkez Jupa'da ÇAYKUR tanıtım tırını ziyaret edeceği kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap