SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk Bayrağı öpe öpe göndere çekildi

Türk Bayrağı öpe öpe göndere çekildi

04 Haziran 2016 Cumartesi - 12:03




Operasyonların sona erdiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin Türk Bayrağı'nı öperek göndere çekmeleri izleyenleri duygulandırdı.





Mardin'in Nusaybin ilçesinde 14 Mart'ta başlayan Atmaca-7 operasyonu bugün itibariyle sona erdi. Operasyonlar sona ermeden birkaç gün önce çekilen bir video ise izleyenleri oldukça duygulandırdı. Operasyonların devam ettiği günlerde ellerine aldıkları Türk Bayrağı'nı teker teker öpen askerler, videonun sonunda Bayrağı göndere çektiler. Tam bu esnada bir askerin olası tehlikeye karşı elinde tüfeği ile siperde olması dikkatlerden kaçmadı.

YORUM YAĞDI                                                                      

Videonun yer aldığı platforma yorumlar yağdı. Duygu yüklü yorumların yağdığı videonun, Mardin'in Nusaybin ilçesinde operasyonların sona ermesinden 2 gün önce çekildiği öğrenildi. Bugün sona eren operasyonlarda toplamda 496 terörist öldürüldü. Nusaybin'deki operasyonda 70 güvenlik görevlisi şehit düştü.

TOPLAMDA 571 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Operasyonda bugüne kadar 496 terörist etkisiz hale getirildi, 508 barikat kaldırıldı, 52 çukur kapatıldı ve bin 258 el yapımı patlayıcı imha edildi. Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla köşeye sıkışan ve gruplar halinde teslim olan 75 teröristten 72’si tutuklandı, 3’ünün tedavisi sürüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap