SON DAKİKA



Haber > Gündem > Turistlerin aracı baraja uçtu! 3 ölü

Turistlerin aracı baraja uçtu! 3 ölü

22 Mayıs 2016 Pazar - 16:14




Antalya'nın Manavgat ilçesi Oymapınar Barajı'na uçan cipte 12 kişi vardı. Kaza sonucunda biri çocuk üç kişi hayatını kaybetti.





Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Oymapınar Barajı’na safari yapan ve içinde 3’ü çocuk 12 kişinin bulunduğu Ertan Ekeroğlu idaresindeki 07 HBB 71 plakalı cip, dönüş yolunda virajı alamayıp yoldan çıkınca Oymapınar Barajı’na uçmuştu.

Kazada araç sürücüsü Ertan Ekeroğlu ile rehber Dilek Evren ve isimleri belirlenemeyen 7 turist araçtan savrulmuştu. Olay yerine gelen Antalya Belediyesi itfaiye ekipleri ve jandarma, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra denizden botla alıp iskeleye getirdi.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanele sevk edildi. Kazada araçtan çıkamayan ve Oymapınar Baraj Gölüne düşen 1’i çocuk üç kayıp turistin arama çalışmaları başladı.

Antalya Büyükşehir belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonunda önce çocuğun cesedine ulaşan ekipler daha sonra biri kadın iki kişinin cesedine daha ulaştı.


Ekipler cesetleri botla alıp iskeleye getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap