SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türen hazır duruyor

Türen hazır duruyor

25 Şubat 2015 Çarşamba - 09:27








CHP’den geçen dönem Trabzon’dan 2. Sıra milletvekili adayı olan ve Akçaabat’ta partisinin oy oranını yüzde 100’e varan oranda artıran Ali Türen Öztürk’ün bu dönem aday olup olmayacağı CHP’nin vereceği karara bağlı. Akçaabat'ta sevilen bir şahsiyet olan Ali Türen Öztürk, partisi için yılmadan çalışacağını ifade ediyor. Öztürk, “Bir önceki seçimde Trabzon’a kontenjan konulmuştu. Buna rağmen biz partimiz için dere tepe dolaşarak çalıştık.

Sonuçta Trabzon’dan bir milletvekili çıkartabildik. Akçaabat’ta oyumuzu yüzde 100’e varan oranda yükselterek bir başarı elde ettik. Yeni dönemde aday olup olmayacağıma partimizin Genel Merkezi karar verecek. Biz koşulsuz ön seçim olmasını istiyoruz. Koşulsuz ön seçim olursa aday olurum. Başka bir şart öne sürülürse ben hiçbir şekilde aday olmayı düşünmüyorum. Demokrasi diyorsan en büyük demokrasi ön seçimdir. Hakim huzurunda yapılacak olan seçime herkes razı gelir. Biz yapılacak ön seçimde ne sonuç çıkarsa çıksın partimiz için çalışmaya hazırız” dedi.

URALOĞLU HİZMETE VE GÖNÜLLERE TALİP

Abdullah Uraloğlu ismi karayolları camiasında bilinen ve tanınan bir isimdir. Uraloğlu, Türkiye'nin en uzun süreli Ulaştırma Bakanlığı koltuğunda oturan ismi Binali Yıldırım’la uzun süre çalışmış bir isim. Binali Yıldırım ile hukuku oldukça iyi olan Uraloğlu’na güven tam. Uraloğlu, istifa etmeden önce ilk olarak Binali Yıldırım ve Karayolları Genel Müdürü Cihat Turan ile oturup konuştu ve aday adayı oldu.

Uraloğlu adaylığı ile ilgili şu ifadelere yer veriyor: “Mustafa Cumur’dan sonra bayrağı devralmaya talibim. Bayrağı nasıl ileri taşırım bunun gayreti içeresinde olacağım. Oluşmuş olan eksikliği boşluğu sizlerin desteğiyle birlikte dolduracağız. Hükümetimizin öncülüğü ile büyük projeler yapıyoruz. Düzköy’süz Akçaabat’ın bir ayağı eksiktir. Akçaabat’sız Düzköy’ü düşünmemiz söz konusu olmaz.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap