SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi

Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi

18 Haziran 2023 Pazar - 13:39




Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur otobüsünün otomobilin önce otobüse ardından da bariyerlere çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazada Çekya vatandaşı tur rehberi kadın şoka girdi.





Kaza Alanya-Manavgat D-400 Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Çekya vatandaşı Petrıcıe Popelikova’nın kullandığı 07 BEE 509 plakalı otomobil, önce aynı istikamette gitmekte olan Sabri Duran Demir’in kullandığı 07 AHS 668 plakalı içerisinde turist bulunan tur otobüsüne , ardından otobüsün önüne kırıp çelik bariyerlere çarptı.

Otobüs sürücüsünün dikkati otobüsün önünde bariyerlere çarpan otomobili altına alıp sürüklemesini önlerken, otomobili kullanan Petrıcıe Popelikova otobüs sürücüsü ve yoldan geçen diğer sürücüler tarafından araçtan çıkarıldı. Araçtan çıkarıldığında kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Çekya vatandaşı turizm rehberi, olay yerine gelen ambulansa alınarak sağlık ekibi tarafından kontrol edildi. Hastaneye gidip gitmeme konusunda uzun süre tereddüt yaşayan Petrıcıe Popelikova, olay yerine gelen firma görevlisi ile konuştuktan sonra kendisini iyi hissettiğini, hastaneye gitmeyeceğini belirterek ambulanstan indi.

  Tur rehberi kadın ölümden döndü Saatlerce kendine gelemedi

 

Diğer taraftan, tur otobüsünde bulunan ve kazayı yaralanmadan atlatan turistler, olay yerine gelen bir başka otobüse binerek yollarına devam ettiler.


"BİR ANDA ÖNÜME KIRDI"

Kazada kimsenin burnunun bile kanamamasının sevindirici olduğunu belirten otobüs sürücüsü Sabri Duran Demir “Ben yolun solundan giderken bir anda sağ taraftan bir ses duydum ve otomobili görür görmez frene bastım. Eğer fark edip durmasam otomobili altıma alıp ezebilirdim. İnip baktığımızda otomobilin sağ taraftan tampona sürtündüğünü, sürtündükten sonra da direksiyon hakimiyetini kaybedip önüme geldiğini gördük. Herkese geçmiş olsun” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap