SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tuğçe Aral'ın protestosundan çok dekoltesi konuşuldu

Tuğçe Aral'ın protestosundan çok dekoltesi konuşuldu

06 Ağustos 2019 Salı - 18:02




Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni olarak bilinen Tuğçe Aral, Kaz Dağları'na yapılmak istenilen altın madeni projesine tepki amaçlı bir paylaşım yaptı. Ancak Aral, vücuduna yazdığı 'Kaz Dağları'na dokunma' yazısı nedeniyle büyük tepki çekti.





Ülkenin gündemine oturan Kaz Dağları, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Altın madeni projesi nedeniyle birçok ağacın kesilmesine bir tepki de en uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'dan geldi. Ancak Aral'ın protesto biçimi biraz farklıydı ve haliyle gündemde yerini buldu.

400 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından vücuduna yazdığı 'Kaz Dağları'na dokunma' mesajını paylaşan Tuğçe Aral, kısa süre içerisinde olay oldu. Aral'ın göğüs dekolteli bu paylaşımı çoğu kişiye göre gündeme gelme amaçlıydı.

Yoruma kapalı olarak yaptığı Kaz Dağları paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı. Eleştiri yağmuruna tutulan Aral'a, "Gerçekten de çok göğüsten, pardon, gönülden bir paylaşım olmuş" ve "Kaza dağına dokunma ama..." yorumlar yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap