SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK'dan Suriye açıklaması: 5 hedef vuruldu

TSK'dan Suriye açıklaması: 5 hedef vuruldu

08 Eylül 2016 Perşembe - 09:54




TSK, Suriye'nin Şandi bölgesinde 4 hedefin obüslerle vurulduğunu ve jetlerin doçka yüklü araçla iki karargahı imha ettiğini açıkladı.





Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'na ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün Şadır Meskun Mahali batısında tespit edilen doçka silahı yüklü bir araç ve DAEŞ unsurlarının karargah olarak kullandıkları iki binanın da bulunduğu 5 hedefin, 14.08-14.33 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla ateş altına alınarak imha edildiği" bildirildi.

ÇUKURCA'YA HAVA HAREKATI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Çukurca kırsalına icra edilen hava harekatına ilişkin yapılan bilgilendirmede, "07 Eylül 2016 tarihinde 17:20-17:30 saatleri arasında Çukurca kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen bir adet dinamik hedef ateş altına alınarak imha edildi. Hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine döndü" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap