SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK'dan bir açıklama daha

TSK'dan bir açıklama daha

08 Mayıs 2012 Salı - 17:56




Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin birlik, karargâh ve kurumlarında askeri personelin kullanımına açık olan TSK Ağı’nda (İNTRANET), 20





Genelkurmay Başkanlığı bazı basın yayın organlarında yer alan, TSK internet ağında gazeteci Umur Talu’nun yazılarına erişilemediğine ilişkin haberler hakkında bir açıklama yaptı. Bazı basın ve yayın organlarında; Genelkurmay Başkanlığı'nca, bir yazarın yazılarına erişimin engellendiği şeklinde haber ve iddialara yer verildiği hatırlatılan açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin birlik, karargah ve kurumlarında askeri personelin kullanımına açık olan TSK Ağı’nda (İNTRANET), 20 Temmuz 2011 tarihinden itibaren, hiçbir köşe yazarının yazısı yer almamaktadır. TSK birliklerinde kullanıma açık olan Genel İnternet Ağı’nda ise basın yayın organlarına veya yazarların yazılarına erişimi engelleyen hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır” denildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap