SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK'dan 'Balyoz' açıklaması!

TSK'dan 'Balyoz' açıklaması!

01 Nisan 2015 Çarşamba - 15:51




Genelkurmay, ikinci kez yapılan yargılama sonrası dün bütün sanıkların beraat ettiği Balyoz davasıyla ilgili "Bu kararı bekliyorduk, sorumlular cezala





Genelkurmay Başkanlığı, ikinci kez yapılan yargılama sonrası dün bütün sanıkların beraat ettiği Balyoz davasıyla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"HAKLILIĞIMIZ ORTAYA ÇIKTI"

"Kamuoyunda 'Balyoz davası' olarak adlandırılan, çeşitli sahte delillerin kullanıldığı ortaya çıkan ve süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden üzen bu dava beklediğimiz şekilde beraat ile sonuçlanmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri olarak; hukukun üstünlüğüne saygının gereği ve adil yargılanma ilkesi çerçevesinde, söz konusu yargılamanın hakkaniyete uygun neticeleneceğine olan inancımız sürekli olarak muhafaza edilmiş, verilen karar ile birlikte bu yöndeki inanç ve beklentilerimizin haklılığı ortaya çıkmıştır.

"SORUMLULAR CEZALANDIRILSIN"


Yaptığımız suç duyuruları kapsamında, etkili ve süratli soruşturma yapılarak silah arkadaşlarımızı, ailelerini ve Türk Silahlı Kuvvetlerini derinden yaralayan kişilerin tespit edilerek, adil bir yargılama sonucunda hak ettikleri şekilde cezalandırılmaları beklenmektedir. Bu karar çerçevesinde, beraat eden personelimizin, ailelerinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının sevincini yürekten paylaşır, kendilerine sağlıklı ve mutlu günler temenni ederiz.

"SAVCI KİRAZ'A BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ"

Ayrıca dün görevi başında menfur bir terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yargı camiasına ve yüce Türk milletine başsağlığı dileriz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap