SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK'da son dakika FETÖ operasyonu

TSK'da son dakika FETÖ operasyonu

16 Ekim 2018 Salı - 08:57




İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, 19'u muvazzaf 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi





İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gerçekleştirilen FETÖ soruşturmasında 19'u muvazzaf, 11'i ihraç, 4'ü darbe girişimi  kapatılan askeri okul öğrencisi 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul merkezli 23 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltı işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Şüphelilerin, FETÖ üyeleriyle büfe ve market gibi yerlerde kurulu hatlar üzerinden iletişim kurduğu öne sürülüyor.

Savcılığın talimatı ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü  ekipleri 23 ilde operasyon düzenliyor. Operasyon kapsamında şu ana kadar 20  şüpheli yakalandı. Diğer şüpheliler arama çalışması sürüyor.
Muvazzaf olan şüphelilerden, 2'sinin Albay, 3'nün binbaşı, 5'inin  yüzbaşı,  5'inin üsteğmen diğerlerinin astsubay rütbesinde olduğu öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap