SON DAKİKA



Haber > Gündem > TSK’dan dikkat çeken ''Anıtkabir'' paylaşımı

TSK’dan dikkat çeken ''Anıtkabir'' paylaşımı

27 Temmuz 2020 Pazartesi - 11:21




Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Ayasofya’daki ilk cuma hutbesinde “Vakfedenin şartı vazgeçilmezdir, çiğneyen lanete uğrar” sözlerine siyasetçi, tarihçi ve ilahiyatçılardan tepki gelirken Türk Silahlı Kuvvetleri’nden dikkat çeken bir paylaşım geldi.





Özel günler dışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Anıtkabir'in fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kendisine ait resmi sosyal medya hesabından  yaşanan ‘Ayasofya’ tartışmalarının hemen akabinde bir  ‘Anıtkabir’ paylaşımı geldi. Paylaşım bir çok vatandaşın dikkatini çekti.

TSK'nın resmi Instagram hesabından ise bugün Anıtkabir'in fotoğrafı paylaşıldı. TSK'dan yapılan paylaşımda #Anıtkabir ve #GaziMustafaKemalAtatürk etiketleri kullanıldı.

TSK'nın paylaşımının son günlerde süren Atatürk tartışmalarının ardından Ali Erbaş'ın Ayasofya'da yaptığı konuşmaya gelen tepkilerden sonra yapılmış olması dikkat çekti.

İŞTE O PAYLAŞIM:

 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#Anıtkabir #GaziMustafaKemalAtatürk

Türk Silahlı Kuvvetleri (@tskgenelkurmay)'in paylaştığı bir gönderi ()


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap