SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trump'tan FETÖ'cülere şok

Trump'tan FETÖ'cülere şok

22 Kasım 2016 Salı - 08:26




Clinton'ın seçimi kaybetmesinin ardından paniğe kapılan FETÖ, Trump'tan randevu isteğine şok cevap aldı: Başkan terör örgütleriyle aynı masada oturmaz





100 milyon dolar yardım yaptığı Clinton'ın seçimi kaybetmesinin ve ABD’nin Seçilmiş Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen için, “Türkiye’nin Bin Ladin’i” demesinin  ardından büyük paniğe kapılan FETÖ, Trump cephesine yaklaşmak için çalışmalara başladı. Terör örgütünün ABD imamı İsmail Büyükçelebi, FETÖ'yle irtibat halinde olan ve okullarına ziyaretlerde bulunan Demokrat Partili New Jersey Sentörü Cory Booker’ın aracılığı ile Donald Trump’ın yardımcısı Mike Pence’e, “Görüşmek istiyoruz” mesajını gönderdi.

TERÖRİSTLERLE AYNI MASAYA OTURMAM

Trump, Başkan Yardımcısı Pence'in talebi iletmesinden bir hafta sonra FETÖ'ye hiç beklemediği bir cevap verdi. Mike Pence Senatör Booker’ı telefonla arayarak, “Sayın Başkan (Trump) ‘ABD teröristler ile aynı masaya oturmaz. Görüşmemiz imkansız”  ifadelerini kullandı. Senatör Cory Booker, Trump’ın bu mesajını ABD imamı ve elebaşı Gülen'den sonraki isim olan İsmail Büyükçelebi’ye söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap