SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı!

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı!

24 Aralık 2018 Pazartesi - 09:56




ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabında yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı.





Trump Twitter hesabında, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de DEAŞ'tan kalanların kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi. O daha fazla şeyler yapacak bir isim. Türkiye doğru komşu. Birliklerimiz eve dönüyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump dün telefon görüşmesi gerçekleştirmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ABD Başkanı Trump ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile ticari ilişkilerimizden Suriye´deki gelişmelere kadar birçok konuda eşgüdümümüzü artırma noktasında mutabık kaldığımız verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap