SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trafolar koruma altında olacak

Trafolar koruma altında olacak

27 Nisan 2015 Pazartesi - 14:03




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'da Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Ar-Ge Çalıştayı'nın açılışında önemli açıklamalar





Enerji Bakanı Taner Yıldız, seçim güvenliği konusunda trafo merkezlerinde kolluk kuvvvetlerinden de destek alınacağını açıkladı. Seçim döneminde olası elektrik kesintilerine ilişkin, bütün teknik detayların tek tek incelendiğini belirten Yıldız, "Bu arada bazı bakımı yapılması gereken hatlarımız var. Bazı semtlerimizdeki elektrik kesintileri, kontrollü yapılan bakım çalışmalarından dolayı oluşan kesintilerdir" dedi.

İletim hatlarının güvenliği için bütün tüm önlemlerin alındığını, ancak kolluk kuvvetlerince takviye yapılması gerekliliğinin ortaya çıktığını ifade eden Taner Yıldız, "Çünkü geçen hafta Silopi'de 154 kliovatlık bir direk ne yazık ki terör saldırısı sonucunda yıkıldı. Bunun yapılması demek oradaki vatandaşlarımızın elektriksiz kalması demektir. Bu nasıl bir hak savunuculuğu bunu anlamış değiliz. Eğer siz oradaki direği yıkarsanız, oradaki vatandaşımız o elektrikten kullanamamış oluyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap