SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trafikte makas ehliyetten etti

Trafikte makas ehliyetten etti

08 Mayıs 2016 Pazar - 14:27




Trafikte aşırı hızla giderken attığı makas görüntülerini internette paylaşan Harun Taştan 2 ay sürüşten men edildi.





İstanbul'da aracı ile seyir halinde giderken makas attığı görüntüleri internette paylaşılan Harun Taştan, 4 Nisan'da bu görüntüler nedeniyle İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polisleri tarafından gözaltına alınmıştı.

470 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Tehlikeli araba kullanmak, emniyet şeridi ihlali ve trafik kurallarına uymamak maddelerinden dolayı toplam 470 lira para cezası kesilen Taştan ifadesinde "Görüntüler eskiydi. O görüntüler ile ilgili hakkımızda zaten yasal işlemler yapılmıştı.

O zamandan beri kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum" demişti. Karayolunda trafiği tehlikeye düşürmek suçlarını düzenleyen TCK'nın 179/2 maddesi gereğince de yasal işlem yapılan ve adliyeye sevk edilen Taştan hakkında dava açıldı. Geçen yıllarda benzer bir davadan ötürü yargılanan ve cezası ertelenen Taştan'a paylaşılan ve gözaltı nedeni olan o görüntülerin eski olması nedeniyle iki ay boyunca herhangi bir aracın sürücü koltuğuna oturmama cezası verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap