SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzonspor'a doktor dayanmıyor! Ünal Karaman'dan flaş istek

Trabzonspor'a doktor dayanmıyor! Ünal Karaman'dan flaş istek

19 Kasım 2019 Salı - 11:28




Trabzonspor'da sezon başından beri yaşanan sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Son olarak Novak ve Yusuf Sarı sakatlanırken, Ünal Karaman, yönetimden flaş bir istekte bulundu.





Trabzonspor’da bu sezon hiç bir şeyden çekmedi, sakatlıklardan çektiği kadar. Son olarak Novak ve Yusuf Sarı sakatlığa kurban verildi.  Bu sezon sakatlık yaşamayan sadece; Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Campi, Abdurrahim, Pereira, Doğan, Ahmet Cambaz, Nwakaeme ve Donis kaldı. 25 kişilik kadrodan 10, as kadrodan ise 5 oyuncu sakatlık geçirmedi.

KARAMAN’DAN FİZYOTERAPİST TALEBİ GELDİ

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor’da yönetim sağlık merkezi kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Ancak Abdülkadir, Almanya’da bir doktora emanet edildi. Sturridge özel fizyoterapisti eşliğinde çalışıyor. Obi Mikel ile Ogenyi Onazi ise İstanbul’daki doktorların gözetiminde. Ünal Karaman, fizyoterapistlerin az olduğunu ve takviye yapılmasını istedi. Yönetim ise bunun dışında sağlık kurulunun daha verimli çalışması için şartlarının yenilenmesi kararını aldı.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap