SON DAKİKA



Haber > Gündem > TRABZONLU GANİTA İLE BEŞİRLİ ARASINDA DENİZE GİREC

TRABZONLU GANİTA İLE BEŞİRLİ ARASINDA DENİZE GİREC

11 Eylül 2012 Salı - 12:20




Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ganita ile Beşirli arasında yapılacak deniz dolgusuyla Trabzonlunun yeni sosyal alanlara sahip olac





3 BÖLÜMDEN OLUŞACAK TRABZON sahilinde yeni sosyal alanlar için deniz dolgusu yapılacak. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ganita Tüneli ile Beşirli arasında 3 bölümden oluşacak 762 bin metrekare alanda dolgu sahası yapılacak. Gümrükçüoğlu, dolgu alanının yapılmasından sonra vatandaşların denize girebilecekleri plaj, balık tutma, gezinti ve sosyal donatı alanları yapılacağını kaydetti. ONAYLAR BEKLENİYOR BAŞKAN Gümrükçüoğlu, “Bakanlıklardaki bütün onaylar sonrasında proje ileriki yıllarda Trabzon'umuza hizmet etmek üzere uygulanmaya başlanacaktır. Sahilde gezinti yerleri, sosyal alanlar, Yıldızlı ve Akyazı’da ki balıkçılar için balıkçı barınağı yapılacak. Vatandaşlarımız deniz ile daha çok haşir neşir olacak” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap