SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da oruç sürücülerin dikkatini dağıttı

Trabzon'da oruç sürücülerin dikkatini dağıttı

25 Temmuz 2012 Çarşamba - 15:52




Trabzon’da Ramazan Ayı’nın ilk 6 gününde oruç nedeniyle dikkati dağılan sürücüler ve yayalardan kaynaklanan trafik kazalarında 13 kişi yaralandı.





Edinilen bilgiye göre, Trabzon merkez ve ilçelerinde Ramazan Ayı’nın ilk altı gününde meydana gelen 10 trafik kazasında 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldular. Sürücü ve yayaların oruçlu olmalarından kaynaklanan dikkatsizlikleri sonrasında meydana gelen kazalarda ölümcül sonuçların oluşmaması tek teselli olurken, yetkililer sürücü ve yayaların ramazan ayında biraz daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Öte yandan, dün öğlen saatlerinde Trabzon’un İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Ağırman’a (42), C.B.A. kontrolündeki 61 VA 331 plakalı aracın çarpması sonrasında Ağırman hafif şekilde yaralandı. Ağırman, kaza sonrası olay yerine gelen polis ekiplerine kendisine çarpan kişi hakkında şikayetçi olduğunu bildirdi. Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nin hemen önünde meydana gelen kaza sonrası, Ağırman hastane aciline kaldırılarak tedavi altına alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap