SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da Hemşirelikte Liderlik Sempozyumu Düzenl

Trabzon'da Hemşirelikte Liderlik Sempozyumu Düzenl

18 Mayıs 2012 Cuma - 14:52




Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, Hemşirelik Haftası‘nda “Hemşirelikte Liderliği Güçlendirm





KTÜ Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Farabi Hastanesi Başhekimliği, Hemşirelik ve Ebelik Mezunları Derneği, KTÜ Hemşirelik ve Ebelik Kulübü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastaneleri Başhemşirelikleri iş birliği ile Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde “Hemşirelikte Liderliği Güçlendirme Sempozyumu” gerçekleştirildi. KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen’in Onursal Başkanlığı'nı yaptığı sempozyuma İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman da dinleyiciler arasındaydı. Düzenlenen sempozyumda, "Türkiye’de hemşirelik hizmetleri ve hemşirelikte liderlik durum değerlendirmesi, liderlik ile ilgili temel kavramlar, 21’inci yüzyılda lider hemşireler nasıl güçlendirilir" başlıkları altında katılımcılara bilgiler verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap