SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'a darbedir!

Trabzon'a darbedir!

26 Şubat 2015 Perşembe - 00:27




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Trabzon Bölge İdare Mahkemesinin kapatılıp Samsun’a taşınması iddialarını değerlendirdi.





Aydın, “Yeni bir lojistik merkez vakasıdır” diye konuştu. “AKP iktidarı, Trabzon Sürmene Çamburnu’na planlanan lojistik merkezi, iki kardeş şehri karşı karşıya getirme pahasına Rize’ye kaydırmasının ardından, yeni bir skandala imza atmaya hazırlanmaktadır” diyen Aydın, “Bölge İdare Mahkemeleri’nin İstinaf Mahkemeleri’ne dönüştürülmesine dönük İdari Yargılama Usulü Kanunu’nda yapılan değişikliklerle Adalet Bakanlığı adına yetki alan iktidar, Trabzon Bölge İdare Mahkemesi’ni kapatıp, Samsun’a taşımayı planlamaktadır. Trabzon ve bölge illerimiz olan Rize, Gümüşhane ve Bayburt barolarının konuyla ilgili takip ve girişimleri, iktidarın her zaman yaptığı oyalama taktiği ile geçiştirilmektedir. İktidarın Bölge İdare Mahkemesi’ni kapatma ve nakletme çalışması Trabzon’a vurulan bir darbedir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap