SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon şehidine ağlıyor

Trabzon şehidine ağlıyor

23 Şubat 2015 Pazartesi - 11:04








Türk Silahlı Kuvvetleri cumartesi gecesi Suriye'de bulunan Süleyman Şah Türbesi'ne operasyon düzenledi. Operasyonda bir askerimiz şehit oldu. Şehit askerimiz dün Trabzon'a getirildi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, şehit olan Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Genç, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Süleyman Şah, Anadolu’yu fetheden Selçuklu hükümdarı Alparslan’ın yüksek rütbeli kumandanlarındandı. İki defa yeri değiştirilmiş olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’ndaki tüm emanetler ve askerlerimiz güvenlik kuvvetlerinin başarılı bir operasyonuyla alınmıştır. Fakat kaza sonucu Trabzon’umuzun yetiştirdiği Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı yaşamını yitirerek şehit olmuştur. Kahraman askerimize Allah’tan rahmet, geride bıraktığı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

CHP'DE NE OLACAK?

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde CHP Trabzon birinci sıra adayı olması artık an meselesi. Gözler kontenjansız ön seçim isteyen partililerde. Aralarında eski il başkanları Yavuz Karan, Necip Yıldız ve Cafer Hazaroğlu’nun olduğu partililerin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Birçok partilinin istifası gündemde. Dün konuştuğumuz bir CHP'li, Teşkilat Eğilimi Yoklaması kararının değişmeyeceğini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap