SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon her şeyin en güzeline laik

Trabzon her şeyin en güzeline laik

25 Şubat 2015 Çarşamba - 10:28




Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, Trabzon AK Parti Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, Karadeniz’in başkenti Trabzon’un yatırımların





Trabzon’un Türk siyasi hayatında her zaman istisnai bir yeri olduğunun altını çizen Uraloğlu şöyle devam etti: “Türk siyasi hayatındaki önemine yakışır şekilde artık, Trabzon sağlık şehri, Trabzon turizm şehri, Trabzon eğitim şehri, Trabzon ulaşım şehri haline geldi. Tek hedef vardı insan merkezli siyaset insan merkezli hizmet. AK Parti bunu başardı. Bu alanda alışı- la gelmiş siyaset anlayışını ortadan kaldırdı. İnsan merkezli siyaset hizmetini her noktaya ulaştırdı. Toplumun her kesimine, her alana hizmeti esirgemeden götürdü.”

İNANÇ TAM

Yeni Türkiye hedeflerine de dikkat çeken Uraloğlu, “Demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi ile Yeni Türkiye hayali ve 2023 hedefleri hızla yakınlaş- maktadır. 7 Haziran Yeni ve Büyük Türkiye’nin kapılarının yeniden ardına kadar açılacağı bir tarih olacaktır. Trabzon her zaman olduğu gibi AK Parti’ye desteğini artırarak vereceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap