SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon CHP’de Pekşen rüzgarı

Trabzon CHP’de Pekşen rüzgarı

01 Nisan 2015 Çarşamba - 10:40








CHP'de yapılan ön seçimde Haluk Pekşen rüzgarı erserken birçok aday adayı hayal kırıklığına uğradı. Özellikle genel seçimler öncesi listenin belirlenmesinde temayül isteyen eski İl Başkanı ve ilçe başkanları hayal kırıklığına uğradı. Haluk Pekşen ise seçim otobüsünü giydirerek çalışmalarına başladı. CHP Trabzon'da gerçekleştirilen önseçimden 1. Çıkan Pekşen, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Milletvekili Adayı olmak için görevinden istifa eden eski İl Başkanı Yavuz Karan ve ilçe başkanlarının önseçimde istediklerini alamamaları sonucu nasıl bir yol haritası izleyeceklerini hep beraber göreceğiz. Ayrıca Volkan Canalioğlu'nun nereden aday gösterileceği ise merak konusu!

Ortahisar Belediyesi Antalya Expo Fuarında

Ortahisar Belediyesi, Antalya'da 5.sidüzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına katıldı. Daha önce İstanbul'da ve Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerine katılan Ortahisar Belediyesi'nin standı her iki fuarda da yoğun ilgi görmüştü. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, şehrin tanıtımı adına bu gibi etkinliklere önem veriyor. Antalya'da düzenlenen fuar, şehrin tanıtımı açısından oldukça önemli. Ayrıca İstanbul'da ve Ankara'daki fuarlarda ilgi odağı olan dev kemençenin Antalya standında da sergileneceği öğrenildi. Başkan Genç'in turizmi çok önemsediği biliniyor. Bu bağlamda şehrin turistik yerlerini tanıtıcı broşürler de Antalyalıların beğenisine sunulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap