SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon Belediyesi'nden asfalt atağı

Trabzon Belediyesi'nden asfalt atağı

27 Ağustos 2012 Pazartesi - 11:32




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan ayının çıkmasınının ardından asfaltlama işlemlerinin temposunu arttırdıklarını söyledi.





Bölgenin en modern asfalt plentine sahip oldularını ve bütün imkanlarıyla merkez mahallelerin asfaltlanmasını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Yıl sonuna kadar önemli bir aksilik çıkmazsa Trabzon’un merkezinde asfalt sorunu olan yol kalmayacak” dedi. Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon insanının asfaltlamayla ilgili sorunlarını çözümleyeceklerini kaydetti. Trabzon’da devam eden doğalgaz ve internet hattı çalışmaları nedeniyle yolların bazı bölgelerde kalitesinin düştüğünü ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’un altyapı işlemlerinin yapımından ötürü yollarımız bazı bölgelerde bozuldu. Bunun farkındayız. Trabzon Belediyesi olarak bozuk yolların asfaltlanması için Ramazan ayının çıkmasından sonra çalışmalarımızı hızlandırdık. Bayramdan hemen sonra 24 saat aralıksız olarak asfaltlama yapıyoruz. Şu ana kadar 60 bin ton asfalt serdik. Bu yıl sonuna kadar asfaltlamadaki hedefimiz 100 bin tondur. Bu hedefi yakalayacağımızı umuyorum. Ayrıca altyapı çalışmalarından ötürü bozulan yolları kullanan ve anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap