SON DAKİKA



Haber > Gündem > Toz bulutuna rağmen çatışmalar sürüyor

Toz bulutuna rağmen çatışmalar sürüyor

11 Ekim 2014 Cumartesi - 13:03




Kobani’de IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşları, şehri kaplayan toz bulutuna rağmen sürmeye devam ediyor.





Güneyden esen rüzgarla Suriye üzerinden gelen toz bulutu, Şanlıurfa merkezinde ve Suruç ilçesinde etkili oldu. Görüş mesafesini oldukça azaltan toz bulutuna rağmen Kobani’deki çatışmalar da şiddetli bir şekilde devam ediyor. IŞİD militanları ile PKK’nın Suriye uzantısı PYD arasında sokak savaşlarında 27 gün geride kalırken, Suruç ilçesinin sınıra sıfır noktasında toz bulutu sebebiyle gözükmeyen Kobani kentinden şiddetli çatışma sesleri duyuluyor. Havan toplarının ardı ardında atıldığı kente, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava operasyonu da sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı askerler de yoğun toz bulutu sebebiyle görülmeyen Kobani’nin sınır hattına kimseyi yaklaştırmıyor. Belirli bölgelerde kontrol noktaları oluşturan askerler, araç kontrolü yapıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap