SON DAKİKA



Haber > Gündem > Torpil iddialarıyla gündemdeydi! Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Torpil iddialarıyla gündemdeydi! Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar

05 Şubat 2022 Cumartesi - 18:59




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan konuk olduğu programda iktidara yakın vakıflara ilişkin açıklamalarda bundu.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan adı yolsuzluk, torpil ve adam kayırma iddialarıyla anılan ve kendisinin de yönetiminde olduğu bazı iktidar yandaşı bazı dernek ve vakıflarla ilgili olarak konuk olduğu programda açıklamalarda bulundu.

"DENİZ FENERİ'NDEN DERSİMİZİ Mİ ALDIK MI?"

Bilal Erdoğan, "Biz kurumlarımızı da insanlardan, belli varlıklardan bağımsız olarak ayakta durabilecek yani bu dünya ötesi hedefleri olan kurumlar olarak kurabilirsek, ondan sonra bu kurumların itibarını ayaklar altına almaya çalışan hezeyan sahiplerine imkan vermezsek eğer o zaman bu kurumlarımız bizden sonra çocuklarımıza, torunlarımıza, bu toprakların ötesindeki topluluklara da hizmet eden kurumlar olabilir. Ama işte Deniz Feneri'ni hatırlayın yani bir Deniz Feneri hadisesinden dersimizi aldık mı acaba?" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap