SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tören: “Kırsal ve şehir merkezinde çalışmalarımız sürüyor”

Tören: “Kırsal ve şehir merkezinde çalışmalarımız sürüyor”

31 Ekim 2023 Salı - 14:18




Ordu’nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin kırsal mahalleleri ile şehir merkezinde alt ve üstyapı çalışmalarının sürdürdüğünü belirterek, “Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehrimiz gelişiyor, güzelleşiyor ve her geçen gün gün yaşanabilir şehir hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.





Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelindeki çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi’nin 9 sokağında alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam uzunluğu 20 kilometreye ulaşan ve sıcak asfalt ile yenilenen sokak sayısı 92 oldu.
Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin çeşitli noktalarında çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Sonbahar çalışma takvimimiz doğrultusunda bir taraftan şehir merkezinde altyapı ve yol çalışmalarına, bir taraftan da kırsal yol ağımızı kış şartlarına daha sağlam hale getirecek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehrimiz gelişiyor güzelleşiyor ve her geçen gün gün yaşanabilir şehir hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap