SON DAKİKA



Haber > Gündem > TOGG'un Yeni Yazılım Güncellemesi: T10X Artık Yüz Tanıma ile Daha Akıllı

TOGG'un Yeni Yazılım Güncellemesi: T10X Artık Yüz Tanıma ile Daha Akıllı

30 Mart 2024 Cumartesi - 14:09




TOGG T10X, yeni 1.4.0 yazılım güncellemesiyle yüz tanıma, tam ekran uygulama, kişiselleştirme ve kabin ısı programlama özellikleri kazandı. Sıfır faizli kredi seçeneği ile satışta olan T10X, Trumore ile uzaktan erişim imkanı sunuyor.





Türkiye'nin yerli otomobili T10X, TOGG tarafından yapılan son yazılım güncellemesi ile kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 1.4.0 sürüm numarasına sahip yeni yazılım, araca yüz tanıma özelliği ekleyerek kullanıcıların pin girmeksizin oturum açmalarını sağlıyor.

23 binin üzerinde T10X sürücüsü, bu güncelleme sayesinde aracın uçtan uca bilgi eğlence ekranındaki uygulamaları tam ekran ve farklı renk temalarında kullanma fırsatı bulacak. Yeni arayüz tasarımı ile daha da kullanışlı hale gelen ekranlar, kişiselleştirilmiş deneyimler için dört farklı profil oluşturma imkanı sunuyor.

Güncelleme ile birlikte gelen profil bazlı kişiselleştirme hafızası, her kullanıcıya özgü arayüz düzeni, koltuk ayarı ve favori radyo frekansları gibi özellikleri hatırlayarak, her sürüşü daha konforlu ve kişisel hale getiriyor.

Kabin ısısının yolculuk öncesi programlanabilmesi gibi pratik özellikler de 1.4.0 güncellemesiyle araçlara entegre edildi. Kullanıcılar, istedikleri gün ve saat için iklimlendirme ayarlarını önceden belirleyebilecek. Eğer yolculuk planlanan saatte başlamazsa, sistem otomatik olarak 10 dakika sonra iklimlendirmeyi kapatacak.

Ayrıca, bu yazılım güncellemesi sayesinde, kullanıcılar Trumore mobil uygulaması üzerinden araçlarının şarj seviyesi, lastik basıncı ve konum gibi önemli bilgilerine uzaktan erişebilecek.


İlk etapta 400 "Yenilik Elçisi" kullanıcı ile test edilen güncelleme, olumlu geri dönüşler alınmasının ardından tüm T10X sahiplerine sunulmaya başlandı. TOGG, ayrıca Mart ayı boyunca T10X V2 uzun menzil modeli için özel bir finansman seçeneği sunuyor. Sıfır faiz ve 12 ay vade fırsatı ile sunulan bu seçenek, yüzde 50'ye varan kredi imkanı ile destekleniyor. T10X teslimatları, üretim planlaması ve sipariş sırasına göre hızlı ve çekilişsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap