SON DAKİKA



Haber > Gündem > Togg ile Porsche yarıştı! Bakın hangisi kazandı!

Togg ile Porsche yarıştı! Bakın hangisi kazandı!

04 Haziran 2023 Pazar - 13:00




Türkiye’nin otomobili olan Togg ile dünyaca ünlü spor araba markası Porsche yan yana gelip yarıştı. Bakın bu hız denemesini hangi araç kazandı.





TOGG'un performansı, sosyal medyada paylaşılan bir videoda dikkat çekici bir şekilde ortaya konuldu. Videoda TOGG T10X modeli ile Porsche arasında gerçekleşen bir yarış görüntülendi ve TOGG'un Porsche'a hız konusunda üstünlük sağladığı görüldü.

DÜNYACA ÜNLÜ SPOR ARABA PORSCHE NAL TOPLADI

Sosyal medyada yayınlanan videoda, TOGG T10X ve Porsche Panamera yan yana duruyor. İki aracın sürücüleri yarış yapmaya karar vererek aynı anda gaz pedalına basıyorlar. İlk anda TOGG T10X'nin Porsche'a büyük bir fark attığı gözlemleniyor.

TOGG T10X'in sınırlı hızı saatte 180 km olan versiyonu, 400 beygirlik güç üreten motoruyla 0'dan 100 km hıza sadece 4,8 saniyede çıkabiliyor. 200 beygirlik versiyonu ise bu hıza 7,6 saniyede ulaşabiliyor. Elektrikli motoru sayesinde içten yanmalı motorlu araçlara göre kalkışta büyük bir avantaj sağlayan TOGG, bu avantajını kullanarak Porsche'yu zorlanmadan geride bırakabiliyor.

Bu videonun paylaşılmasıyla birlikte TOGG'un performansı ve elektrikli motorunun kalkış gücü, geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle karşılandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap