SON DAKİKA



Haber > Gündem > TOBB'da tam bir düello yaşandı

TOBB'da tam bir düello yaşandı

11 Mayıs 2016 Çarşamba - 20:54




Kılıçdaroğlu'nun hem Erdoğan'ı hem de TOBB'a sert eleştiriler yöneltmesi, Bakandan ve Hisarcıklıoğlu'ndan sert yanıt buldu.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB'da yaptığı çok sert konuşmalar yine aynı sertlikle cevap buldu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz. Açık ve net" dedi. Kılıçdaroğlu eleştirilerini sıralayarak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da sürekli olarak hükümeti desteklediğini ve hiç eleştirilerde bulunmadığını ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik eleştirilerine ilişkin, "Ben anamuhalefet partisi lideri değilim. Ben TOBB Başkanıyım. Bana muhalefet etmek istiyorsa, seneye gelir, Türkiye'de beceremedi, burada Odalar Birliğinde de boyunun ölçüsünü alır." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap