SON DAKİKA



Haber > Gündem > TMO, fındık alımlarında Kovid-19 tedbirlerini tam uygulayacak

TMO, fındık alımlarında Kovid-19 tedbirlerini tam uygulayacak

21 Ağustos 2020 Cuma - 20:10




Toprak Mahsulleri Ofisi 24 Ağustos itibarıyla başlayacak fındık alımlarında, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik tedbirlerin tam olarak uygulanacağını bildirdi.





Toprak Mahsulleri Ofisinden (TMO) yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2020 yılı kabuklu fındık alım fiyatlarının hasat öncesinde duyurulduğu hatırlatılarak, bütün hazırlıkların tamamlandığı aktarıldı. 

24 Ağustos itibarıyla başlayacak alımların sorunsuz devam etmesi amacıyla tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı da gerekli tedbirin alındığına işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Üreticilerimiz ve çalışanlarımızın sosyal mesafesini tesis etmek adına üretici izleme odaları oluşturulmuştur. Bu sayede üreticilerimiz ürün analizlerini kameralı sistem sayesinde sürekli dezenfekte edilen bir alanda izleyeceklerdir.

Ürün alım noktalarının giriş kısımları ile bekleme alanlarında dezenfektan ve maske bulundurulacaktır Alım noktalarına girişlerde ateş ölçümü ve maske denetimleri yapılacaktır. Alım noktalarında yalnızca üreticilerimiz bulunacak, ürün sahibi dışındaki kişilerin alana girişine izin verilmeyecektir. Sosyal mesafenin sağlanması için gerekli her türlü önlem alınacaktır. Üreticilerimiz ile çalışanlarımız için Kovid-19'a karşı gerekli bütün tedbirler uygulanacak olup maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması önem arz etmektedir."

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
TMO

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap