SON DAKİKA



Haber > Gündem > Time Dergisi’nin kapağı ortalığı alevlendirecek! Yangınlar neden çıktı

Time Dergisi’nin kapağı ortalığı alevlendirecek! Yangınlar neden çıktı

02 Ağustos 2021 Pazartesi - 13:22




Time Dergisi’nin nisan ayı kapağının Türkiye’de çıkan yangınların nedenini ortaya koyduğu iddia edildi. Ayrıca The Economist’in 2021 kapağı da adeta yangınları önceden haber verir gibiydi.





Türkiye’nin dört bir yanından günlerdir devam eden yangınlar bir türlü söndürülemiyor. Yangının çıkış nedeni ile ilgili bir sürü iddia ortaya atılırken Time Dergisi’nin kapağı sabotaj ihtimalini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye’nin ana gündem maddesi ülkede çıkan yangınlar oldu. Yangına müdahaledeki yetersizliğin yanı sıra yangının çıkış nedeni günlerdir konuşuluyor. Türkiye’de her tartışma programında bu durum konuşulurken Time Dergisi’nin skandal bir kapağı ortaya çıktı. Dünyaca ünlü İngiliz Time Dergisi Nisan ayındaki kapak fotoğfında orman yangınları konu alan bir çalışmayla okuyucularının karşısına çıktı.

Kapakta yer alan görselde ormanlarda çıkan yangınların yabancı kişilerin ellerinde bulunan kibritlerle çıkarıldığı gösterildi. Bu kapak fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede gündem olurken yangınların çıkışın neden olarak gösterilen sabotaj iddialarını da güçlendirdi.

Yine dünyaca ünlü bir başka dergi olan The Economist’in 2021 kapağı da sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap