SON DAKİKA



Haber > Gündem > THY'nin reklamı Almanları çıldırttı!

THY'nin reklamı Almanları çıldırttı!

07 Mart 2017 Salı - 08:30




Türkiye ile ilgili skandal kararlarının ardından Almanya'da şimdi de THY'nin reklamı tartışma konusu oldu. Alman medyası adeta çıldırdı.





Son günlerde siyasi konularda krize neden olan Almanya'da Türk Hava Yolları'nın (THY) başkent Berlin'deki Tegel Havalimanı'na verdiği reklamla Alman medyasını çıldırttı.

REKLAM KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ!

Tegel Havalimanı'nda büyük bir alanı kiralayan THY, ikram ve lounge gibi konuları ön plana çıkardığı reklam tasarımlarından birinde İstanbul'daki CIP Lounge resmini kullanarak "İstanbul'daki Lounge'ımız bazı havalimanlarından daha büyük" ifadelerini yazdı. Bu ifadeler Alman medyasını çileden çıkartmaya yetti.

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, reklamın küçük düşürücü olduğunu ve bilinçli bir şekilde hazırlandığını iddia etti. THY'yi Tegel Havalimanı ile dalga geçmekle suçlayan Bild gazetesi ve diğer Alman medya kuruluşları, reklamın işe yaramaz olduğunu ifade ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap